Gezien en gehoord gids op maat

Zonder confrontatie geen groei

Als je echt gezien wilt worden moet je echt jezelf laten zien.
Wanneer je gehoord wilt worden moet er een heldere boodschap zijn.

En je denkt en voelt, dat is nog niet zo makkelijk…

Je hebt niet zoveel klanten als je zou willen, en ook niet de allerleukste klussen.
Je mist nog erkenning en dit doet je zelfvertrouwen geen goed.
Een duidelijke basis ontbreekt en je doet van alles een beetje.
Als je met een klant in gesprek gaat kun je niet altijd de juiste en pakkende woorden vinden.
Er blijft te veel regie aan de kant van de klant in plaats van bij jou als expert.
De trots die je bij andere ondernemers ziet ontbreekt nog bij jezelf.

Je zoekt naar goede Zichtbaarheid en Communicatie.

Daar kan ik je het meest over vertellen door mijn ervaring als fulltime fotograaf.

➔ Zichtbaarheid, je wilt gezien worden.
➔ Communicatie, je wilt gehoord worden.

Wanneer dit klopt in lijn met je bedrijf komt er zoveel lucht.
Lucht, omdat klanten jou moeiteloos weten te vinden. De leukste klanten voor jou.
Het is ook absoluut niet moeilijk, maar je moet wel weten hoe.

Mijn 1e bedrijf ‘Annet Takes Pictures’ is hier het bewijs van.
Trouwseizoenen vol bruidsparen die bij mij passen en dagelijks aanvragen waarin ik zelf kan kiezen of ik het aanneem of niet. In deze coronajaren wist ik mijn omzet te verdubbelen. Puur door duidelijke zichtbaarheid en heldere communicatie. Ik hield de regie.

Omdat dit me zo goed en makkelijk afging, kreeg ik veel vragen van andere fotografen en ondernemers hoe ik dat toch doe. Al snel nam ik een coachende rol aan voor diverse fotografen, andere zzp’ers en midden klein bedrijven om ook hen te helpen met hun zichtbaarheid en communicatie.

Het ging me goed af de vinger op de zere plek te leggen en opbouwend de confrontatie aan te gaan. Ik zag hoe ondernemers, ieder in hun vakgebied, zich uniek zichtbaar konden maken. Welke woorden er ontbraken, waar het lek in de klant communicatie zat, hoe zij over kwamen via hun kanalen.

Na diverse gesprekken en het aanreiken van handvatten wisten zij hun plek online en in hun vakgebied te claimen. Op een manier die passend was, want vanuit weerstand ga je niets bereiken. Ik wist de ondernemer weer enthousiast en gepassioneerd te maken.

Hieruit is de Gezien en Gehoord Gids ontstaan!

Een persoonlijke gids (document) waarin ik jou vertel waar je op in moet zetten. Hoe je uniek zichtbaar kan zijn, welke woorden je moet gebruiken in je communicatie.

Om het meest passende advies te maken, gebaseerd op feiten (jeej, meetbaar) ontvang je jouw persoonlijke GGG na het doorlopen van een Insight Assesment.

Dit is een uniek onderdeel VOOR het ontvangen van jouw gids wat gegarandeerde waarde oplevert.
Een inventarisatie die jou en mij inzicht geeft in je onderneming.
Dit assessment is leerkundig opgesteld.
Dit betekent dat je uitgedaagd aan het werk gezet wordt zonder je overvraagd te voelen.

Dit assessment is haast een cursus bedrijfsinzicht te noemen.

 

  Dit zei Sarah over haar gids;

  “Als ondernemer voelde het soms alsof ik ‘maar wat’ aan het doen was. Ik vond het tijd voor actie. Toen viel mijn oog op de Gehoord en Gezien Gids. Dit voelde als serieus ondernemen, een nieuwe wereld, en Annet kon mij helpen een stabiele branding te starten.

  Gezien en Gehoord worden, dat wilde ik! En door de JUISTE klanten!

  Als eerst ontving ik het assesment. Het was heel uitnodigend en ik stortte mezelf direct op de eerste opdrachten. Ik voelde dat me een spiegel werd voorgehouden en getrieerd werd om te graven in mijn brein. Ik ging direct al beter nadenken over de woorden die ik gebruikte.

  Het begon gelukkig vrij luchtig met een creatieve mindmap. Daarna ben ik ook blijven schrijven op papier omdat ik zo mijn gevoel er in kwijt kon.
  Wel dacht ik soms, HOE kan Annet hier wijs uit worden? Maar daar ligt juist haar talent.

  Ik was stomverbaasd en verrast toen ik mijn gids opende.
  BAM.
  Het was duidelijk hoe ik aan de slag kon gaan.
  Ik voelde hoe er met me meegedacht werd en werd me bewust van mijn kwaliteiten. Kwaliteiten die ik eerst van mijzelf niet gezien had.

  Dat vind ik het grootste voordeel aan de gids op maat. Concreet op mij en daarmee mijn klanten gericht.
  Geen algemene tips op google, want veel daarvan is niet voor mij van toepassing of doet iedereen al!

  Na het doornemen van de gids kreeg ik ruimte in mijn hoofd, vond ik focus en motivatie mezelf te laten horen. Te laten horen op een manier die bij mij past, ik voel me zo opgelucht!”

  Deze Gids wordt specifiek voor jou opgemaakt en vormgegeven.

  Jouw gids bestaat uit;

  ➔ Een opsomming van jouw Unique Selling Points
  ➔ Drie persoonlijk uitgewerkte pijlers voor zichtbaarheid en communicatie
  ➔ Beknopte (content)strategie om je op weg te helpen

  Mijn kracht is om de vinger snel op de zere plek te leggen. Maar ook, of juist, je voor jou verborgen kracht te vinden en helder te formuleren. Dit alles op een low-key simpele manier. Werken moet zo efficiënt en down to earth mogelijk gebeuren als je het mij vraagt.

  Maar, nu de vraag aan jou;

  Wil jij

  ➔ Makkelijk de leukste klanten aantrekken die goed bij jou passen?
  ➔ De leukste opdrachten voor het uitkiezen hebben?
  ➔ Als expert gezien worden in je vakgebied?
  ➔ Makkelijker meer geld verdienen met je bedrijf?
  ➔ Kunnen vertrouwen op de stabiele basis van je branding?
  ➔ Je boodschap glashelder kunnen overbrengen aan je ideale klant?

  Maar ook

  ➔ Meer plezier hebben in je werk, omdat je doet wat bij jou past
  ➔ Snelle sales
  ➔ Efficiënt klantcontact
  ➔ Trots zijn op jezelf en je business?

  Vraag dan nu het Assessment aan om jouw GGG vervolgens te ontvangen.

  De volgende pakketten zijn beschikbaar

  Ridin' solo - 449 euro

  Je doorloopt het assessment zelfstandig en ontvangt digitaal jouw ‘Gezien en Gehoord Gids’ waarmee je direct aan de slag kunt om jouw branding als een huis neer te zetten.

  Two to tangle - 799 euro

  Je doorloopt het assessment zelfstandig en krijgt jouw Gezien en Gehoord Gids toegelicht in een (online) gesprek van 1 uur. Je kunt daarin vragen stellen en we werken een eerste actiepunt direct uit.

  Count on me - 1299 euro

  Dit pakket is aan te raden wanneer je nog nooit met kernwaarden, klantprofielen of formuleren van een missie hebt gewerkt voor je onderneming.

  Ook kan het waardevol zijn als je het moeilijk vindt om je gedachten te formuleren en doelen onder woorden te brengen.

  Ik help je online in 3 gesprekken het assessment te doorlopen en in te vullen.
  Ik stel je de juiste vragen en houd je accountable.

  Je kunt diverse ondernemerslessen verwachten door de gesprekken heen.
  Jouw ‘Gezien en Gehoord Gids’ wordt toegelicht in een gesprek van 1.5 uur waarin we ook een eerste actiepunt samen uit kunnen werken.

  Dit zei Anouk over haar gids;

  “Toen ik zag dat Annet bezig was met de GGG wist ik meteen dat ik dat ook wilde voor mezelf. Ik ken Annet al wat langer en weet dat zij echt een Branding Queen is. Hoewel ik het idee heb dat ik me best aardig verstaanbaar maak online, was ik toch een beetje zoekende en ik was vooral heel erg benieuwd naar Annet haar visie op wat ik doe en hoe ik mezelf nog beter verstaanbaar zou kunnen maken. Het persoonlijke aspect in de GGG sprak me daarin heel erg aan. Echt gericht op mij specifiek.

  Het begon met het Assessment. Wauw! Alleen dat assessment al heeft zo veel inzichten opgeleverd. Na het invullen ervan voelde ik weer zo sterk mijn eigen missie. Waarom ik doe wat ik doe. En dan moest de GGG nog komen!

  De pijlers die Annet in de GGG gebruikt zijn heel duidelijk, specifiek en praktisch toepasbaar. Daar hou ik van. Het geeft zo veel inzicht en houvast en ik weet precies waar werk aan de winkel is. En daar was ik naar op zoek.

  Juist daarom kan ik er direct mee aan de slag en ben ik meteen begonnen met het integreren van de eerste paar tips en adviezen. Het is zo duidelijk en concreet dat het me ook geen enkele moeite kost.

  De gids heeft me in 10 minuten een rollercoaster aan emoties opgeleverd. Van hardop in de lach schieten, naar tranen over mijn wangen. Het is bijna alsof Annet mij nu beter kent dan ikzelf 😅 Zo bijzonder ook dat ze heel specifieke dingen aanhaalt om een punt te maken, die ze niet kan weten tenzij ze echt haar onderzoek heeft gedaan. Prachtig vind ik dat.

  Het meest verrassend aan de gids vond ik de krachtige statements en USP’s die ze voor mij heeft weten te formuleren. Precies daar waar ik zelf zoekende in was en onzeker was of dat wel relevant en interessant is voor mijn ideale klant, bracht ze heel duidelijk naar voren als USP. Na het lezen van de gids betrapte ik mezelf direct op bepaalde patronen die Annet had blootgelegd in de gids. Ook dat is méga waardevol.

  Ik ben súperblij met de gids, ik heb hem de afgelopen dagen wel 10x doorgelezen en steeds weer met een grote glimlach en minimaal 1 nieuw ‘aha!’ Momentje. Het geeft me heel veel houvast en kracht in de dingen die ik mag delen en waar mijn aandacht heen mag gaan.

  Deze gids is echt een verrijking voor iedere ondernemer die zich online beter verstaanbaar wil maken. Annet, fantastisch werk! Heel erg bedankt!”

  Het is mijn missie om jou te helpen jezelf slim verstaanbaar te maken, zodat je gezien en gehoord gaat worden als die expert in jouw vakgebied. De beste manier om je daarbij te helpen is met de Gezien en Gehoord Gids. Een volledig document waar je ieder moment op terug kan vallen.

  Vraag nu jouw Gezien en Gehoord Gids aan door simpelweg even een appje te sturen naar 06-40142481.

  Geef je keuze door of we stemmen samen af welk pakket voor jou de beste optie is.